четвъртък, 1 декември 2011 г.

Предвиждайте изненадите според хода на мача в залога си

Една от предимствата на залозите на живо са че може да предвиждате изненадите според това как протича съответния мач. Естествено за тази цел е добре да гледате съответния мач иначе трудно ще се ориентирате само по статистиката му, която се изписва в онлайн букмейкъра ви.

Например трудно някой можеше да предвиди развоя на вчерашния мач от Лига Европа в който домакина Марибор поведе с 3-0, само за да загуби от гостите Генк в последните 15 минути с 3-4. Представете си какъв беше залога за Генк при 3-0.




 Послушайте съвета ми ако мислите че даден неочакван обрат е на път да се случи - то заложете на него - дори и с минималната сума за залог. В Унибет може да сложите мизерните €0.1, а в бет365 минималния залог  в залозите на живо е €0.2. Дори и с този мини залог може да спечелите някаква сумичка, ако предвидите някоя сериозна изненада.

Аз лично не гледах Марибор - Генк и не залагах на него, но по същото време наблюдавах мача за Карлинг Къп в който непретенциозните Кристал палас гостуваха на Манчестър Юнайтед. През второто полувреме гостите тръгнаха по смело в атака и в един момент корнерите бяха 3-2 за Юнайтед, а залога Кристал палас да има повече в края на мача беше около 12.  Определено гостите ми се виждаха по надъхани затова и смело се отчетох с малка сумичка, която ми се върна за 10-тина минута умножена по 12.

Няма коментари: